Medarbeiderne ved MOK 2020

 

Våre engasjerte medarbeidere

Vi er stolte over å ha engasjerte og faglig dyktige medarbeidere ved MOK. Med bred erfaring og lang fartstid kan vi hjelpe de som kommer til Moss for å få tilpasset ortopediske hjelpemidler.

Nedenfor ser du mer om de enkelte fagpersonene.

Vi ønsker i størst mulig grad at kundene våre skal kunne komme tilbake til samme fagperson fra  gang til gang. Gi oss beskjed om du ønsker dette ved timebestilling.

Vi har ikke «dropin-timer». Derfor må alle som kommer til oss bestille time på forhånd.

Ortopediingeniørene våre

Alle er allsidige, hvor hver enkelt har noen fokusområder og erfaringer som gjør at vi sammen dekker alle typer ortopediske hjelpemidler. I noen tilfeller jobber vi flere ortopediingeniører sammen om en kunde.

Dermed mener vi at den enkelte kunde hos MOK vil få best mulig hjelp ved tilpassing av hjelpemidlene sine.

 
 

Torben Tejlgaard

Torben er ortopediingeniør og daglig leder ved MOK. Torben startet MOK i 2011 sammen med Robert Fuglø.

Faglig er det føtter og ortopedisk fottøy, samt ulike typer ortoser som er i fokus. Torben jobber også med kvalitetssikring og internkontroll i virksomheten.

 

Robert Fuglø

Robert er ortopediingeniør og startet MOK i 2011 sammen med Torben Tejlgaard.

Faglig er det benproteser og fotrelaterte plager som er i fokus. Robert jobber også med internkursing og kurs utenfor MOK.

 

Heidi Brattsti

Heidi er ortopediingeniør og kom til MOK i 2014.

Faglig er Heidi allsidig. Jobber mye med ulike typer ortoser. Føtter og ortopedisk fottøy er også en del av fokusområdene.

 

Linea Ø Haugen

Linea er ortopediingeniør og kom til MOK i 2015.

Linea har jobbet allsidig med de fleste typer ortopediske hjelpemidler. Nå er benproteser i tillegg til ortopedisk fottøy en del av fokusområdene.

 

Sarah F Aronsen

Sarah er ortopediingeniør og kom til MOK i 2017.

Sarah er også veldig allsidig. Hos MOK jobber Sarah mye med ulike typer ortoser. Føtter og ortopedisk fottøy er også en del av fokusområdene.

Teknikerne våre

Teknikerne har bred erfaring og jobber med ulike fagområder. Noen er med ved bestilling og utprøving av spesialsko.

 
 
 
 
 

Pål S Pedersen

Pål er en allsidig tekniker med erfaring fra flere fagfelt

Pål begynte hos MOK sommeren 2015. Han har vært et flott bidrag til produksjonen av hjelpemidler. Pål jobber også en del med bestilling og utprøving av spesialsko.
 

Dagfinn Glad

Dagfinn har vært vår IT-ansvarlige siden oppstarten av MOK.

Han har ansvaret for at serverparken og IT systemer holdes i gang. Han holder humøret oppe selv om systemene kan være nede. En av de personene som virkelig lever opp til navnet sitt: GLAD!  Ble ansatt hos oss i 2014 med hovedvekt på HMS og IT-løsninger

Kundemottak

MOK er helt avhengig av våre hyggelige og erfarne folk i kundemottaket.

 
 

Stine A Herrød

Stine har vært hos oss siden våren 2013. Som kontorsjef holder hun styr på kundemottak og timelister til legenes poliklinikker er i orden. Sammen med Tove møter hun våre kunder i skranken og på telefonen. Stine er vår hyggelige ordensdame, den du som oftest møter i resepsjonen og på telefon.

 

Tove Fensbekk

Tove har jobbet hos oss siden våren 2017.

Hun har ansvaret for kundemottaket sammen med Stine. Hennes trivelige smil møter du i resepsjonen og på telefon. Hun ordner og fikser det meste i papirmølla.