Fornyelser

Fornyelser

Fornyelse av tidligere leverte ortopediske hjelpemidler

Har du blitt søkt og innvilget hjelpemidler tidligere, vil en spesialisterklæring vare i 5 eller 10 år. Fastlegen din vil i noen tilfelle bli spurt om å dokumentere på en «forlengelse» av det opprinnelige behovet. Da kan du få søkt NAV om «fornyelse » av hjelpemidlene hos Moss Ortopedisk Klinikk. Du kan da komme rett til ortopediingeniør for oppfølging.

Unntaket for fornyelse er når opprinnelig din søknad har utløpt og ikke kan forlenges, eller om ditt behov for ortopediske hjelpemidler er endret. I slike tilfeller må legespesialist dokumentere og søke nytt ortopedisk hjelpemiddel.

Har du fått tilpasset og levert ortopediske hjelpemidler hos en annen leverandør tidligere, kan du ta direkte kontakt med Moss Ortopedisk Klinikk. Vi vil bistå deg med formaliteter rundt søknad om fornyelser av hjelpemidlene.

Brukere kan selv søke om fornyelse av sine hjelpemidler.

Les mer om:

 

Ta kontakt med oss ved spørsmål eller andre henvendelser på telefon 69 25 00 35 eller post@moss-ok.no

Har du behov for en time hos oss?

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen tilpasset etter dine ønsker og behov!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle