Ortopedisk fottøy

Ortopedisk fottøy

Ortopedisk fottøy skilles mellom «spesialsko» og «ortopedisk sydde fottøy».

Spesialsko

Disse lages i standard størrelser og på standardiserte lester. Skoene skal ha en løs utagbar innersåle slik at det er mulig å legge i fotsenger i disse skoene.

På Moss Ortopedisk Klinikk har vi en stor utstilling av spesialsko. Noen sko har ekstra bredde/vidde og de fleste av skoene er bredere enn det en finner i vanlige skobutikker.

For bestilling av spesialsko må kunden ha time. Vi oppfordrer derfor de som ønsker seg sko for høst/vinter eller vår/sommersesong om å ta kontakt for time så raskt som mulig før sesongstart.

For kataloger på spesialsko:

Ortopedisk sydde fottøy

Dette er fottøy som lages på individuelt tilpassede lester. I ortopedisk sydde fottøy er fotsengen en del av skoen. Innenfor visse rammer kan kunden være med på å bestemme utseende og farge på fottøyet. Ortopediingeniøren skal sørge for at fottøyet lages i henhold til behov, diagnose og rekvisisjonen fra legespesialisten.

Er du usikker på hva som gjelder for deg eller du har spørsmål om ortopedisk fottøy er det bare å ta kontakt med oss.

 

NAV – Ortopediske Hjelpemidler

Har du behov for en time hos oss?

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen tilpasset etter dine ønsker og behov!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle